1:1 Sessies

Een 1:1 sessie is een moment om jezelf dieper te leren kennen en/of het proces waar je in zit kracht bij te zetten. De sessies worden helemaal op jou, en wat er op het moment speelt, afgestemd. 


Coaching

Loop je ergens tegenaan en vind je het fijn dat iemand met je meekijkt? Tijdens deze sessies staat jouw vraag of thema centraal. Als coach richt ik me vooral op het werken met het lichaam, het verdiepen van verbinding (tussen natuur, maatschappij, hoofd, hart...). Daarnaast vind ik het heerlijk om samen de laagjes van verwachtingen en "zo moet het" af te pellen. Dit omdat er zo meer ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent. Vanuit je kern.  

Een persoonlijke ceremonie

Tijdens 'een persoonlijke ceremonie' bied ik je een bedding en de ruimte voor wat voor jou belangrijk is. Dit kunnen bijzondere vreugdevolle momenten zijn, maar tevens momenten die moeilijk zijn. Of misschien van allebei wat. We doen we vanuit een intieme setting; met zijn tweeën of drieën. Vaak gaat het hier om momenten vol verandering of een overgang, zoals zwangerschap, geboorte, huwelijk, scheiding, verandering rondom werk/studie, verhuizing, ziekte of rouw.

Werken met de Elementen

Tijdens deze sessies werken we samen met de Spirits van de Elementen (Aarde, Lucht, Water, Vuur). Elk element zorgt voor een ander soort transformatie. Hierdoor raak je het proces vanuit verschillende hoeken aan. Terwijl je de Elementen dieper leert kennen is het de persoonlijke verbinding hiermee hetgeen wat inzicht en transformatie brengt.