Een persoonlijke ceremonie

Tijdens 'een persoonlijke ceremonie' bied ik je een bedding en de ruimte voor wat voor jou belangrijk is. Dit kunnen bijzondere vreugdevolle momenten zijn, maar tevens momenten die moeilijk zijn. Of misschien van allebei wat. We doen we vanuit een intieme setting; met zijn tweeën of drieën. Vaak gaat het hier om momenten vol verandering; een overgang.


Momenten voor 'Een persoonlijke ceremonie' zijn o.a.;
Zwangerschap
Geboorte
Verjaardag
Verhuizing
Verandering of afronding van studie
Verandering van werk
Huwelijk (met elkaar of met jezelf)
Een relatiebreuk / Scheiding
Ziekte
Rouw


Wat kan je verwachten?

- Het zetten van een intentie. We focussen ons op wat er speelt en maken helder wat je verlangd, nodig hebt, wilt creëren en/of los wilt laten.

- Tijdens de ceremonie geven we ruimte aan de verandering; door stil te staan bij wat er is krijgt het de ruimte om gevoeld te worden en een plek te krijgen. Hierdoor kan het gevoel van meer ruimte ontstaan. 

- Het kan fijn zijn om er met iemand een moment te creëren wat gebaseerd is op jouw behoeften, verlangens, ideeën en gevoel... Dit is een moment voor jezelf en toch hoef je het niet alleen te doen.

- De ceremonie kan allerlei vormen hebben; het kan in een binnenruimte, vanaf matjes en kussentjes met kaarsjes aan, aan een tafel met stoeltjes, buiten in de polder, in het bos, bij een rivier of bij jou thuis. Dit kan met 
allerlei toeters en bellen, heel simplistisch of met wat zich in de natuur aandient. Ik sta open voor duizend ideeën. Het is jouw ceremonie en dat mag op jouw manier. Wanneer je hier zelf nog niet echt een beeld bij hebt, is er natuurlijk ruimte om dit samen ontdekken.


Praktisch

De sessies;
'Een persoonlijk ritueel' bestaat uit 2 sessies. De eerste sessie (60 minuten) gaat over kennismaken, de vorm van de ceremonie en eventuele voorbereidingen. De tweede sessie (max. 120 minuten) is de ceremonie zelf.

Locatie;

Mijn werkgebied is in principe in de regio Arnhem/Nijmegen. Mocht je het buiten deze omgeving willen doen dan is dat ook mogelijk. Dit kan dan tegen een vergoeding. 


Tarief;

€ 100.-
*Mocht je weinig geld hebben, maar dit wel echt graag willen doen; vermeldt dit in je berichtje dan zoeken we samen naar een passende optie.


Voel je dat je dit graag zou willen doen?
Neem dan gerust 
contact 
met me op.

* Vind je het fijn om eerst contact met me te maken? Het is mogelijk om een moment te plannen om te (video)bellen.