Coaching

Loop je ergens tegenaan of heb je behoefte aan verdieping en vind je het fijn dat iemand met je meekijkt? Tijdens deze sessies staat jouw vraag of thema centraal.

Als coach richt ik me vooral op het werken met het lichaam en het versterken van de verbinding tussen onder andere natuur, maatschappij, hoofd en hart. Daarnaast vind ik het heerlijk om de laagjes van verwachtingen en "zo moet het" af te pellen. Dit omdat er zo meer ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent. Vanuit de kern. 


Thema's waarmee ik werk zijn onder andere;
'Ik voel me niet thuis in deze maatschappij'
'Ik verlang naar een sterkere verbinding met de natuur'
'Ik voel me soms alleen omdat ik "de norm" niet volg' 
'Ik verlang naar meer verbinding met mijn authentieke zelf'
'Ik verlang naar een betere band met mijn lichaam' 
'Ik zou graag verandering willen, maar ik weet niet hoe/wat'
'Ik voel me zo moe. Ik verlang naar rust'
'Ik wil meer mijn hart volgen in plaats van mijn hoofd'
'Ik heb interesse in spiritualiteit, maar heb er nog nooit iets mee gedaan'
'De combinatie van coaching en natuur spreekt me aan'
'Ik wil uit mijn comfortzone stappen. Ik wil nieuwe dingen proberen.'
' ... '


Wanneer jouw specifieke thema hier niet bij vernoemd staat, is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een sessie/sessies te boeken. Uiteindelijk gaat het om de connectie die je voelt met de vorm van de coaching. 


Wat kan je verwachten?

Een sessie vindt plaats in een coachings-ruimte, een natuurgebied of digitaal. We beginnen de sessie met een lichaamsgerichte oefening en ontspanning. We maken een veilige bedding. Hier is er ruimte om stil te staan bij hoe het écht met je gaat en waar je naar verlangd of tegenaan loopt.

Op basis van je inbreng kijken we wat passend is. Heb je verlangen naar rust? Wellicht is een boswandeling of een oefening met de bomen en hun wortels fijn. Heb je het gevoel dat je iets wilt loslaten? Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk ritueel of door het in beweging zetten van je lichaam en de boel los te schudden. Verlang je naar inzicht? Dan is een opstelling wellicht passend.

Waar het op neer komt is dat we volgen wat zich in het moment aandient. Hier reageren we vervolgens op met een bij jou passende oefening of vorm. Dit maakt een sessie persoonlijk, intuïtief en soms ook avontuurlijk.

Tegen het einde van een sessie kijken we kort terug op wat er gebeurd is. Ook is er ruimte voor integratie.


Praktisch

De hoeveelheid sessies;

Wanneer je met een thema of vraag aan de slag wilt is het fijn om minimaal 3 sessies te boeken. Vaak bestaat een traject uit 4-6 sessies. Dit is afhankelijk van het proces. 

Enkele sessie;
Het is ook mogelijk dat je behoefte hebt aan een momentje voor jezelf; een moment van reflectie, ontspanning of juist dat extra zetje om ergens mee aan de slag te gaan of aan te gaan. Dan is het boeken van een enkele sessie ook mogelijk.

Locatie;
De coaching vindt plaats in de omgeving in een natuurgebied in Arnhem/Nijmegen, het Cordium in Nijmegen of (deels) digitaal.

Prijs en duur van een sessie;
De prijs per sessie is €45.- voor 1,5 uur.


Een lijstje van methodes waar ik o.a. mee werk;  
Oefeningen voor verbinding (met de Aarde, gevoel/hoofd/lijf) - Werken in en met de natuur - Gesprek en vraagstelling - Opstellingen - Voice Dialogue - Meditatie en visualisatie
- Runen en Ogham - Werken met mythologie, archetypes en verhalen - Intuïtieve beweging - Intuïtieve dans - Het vormgeven van een eigen ritueel - Creatief werken (masker, amulet, god(in)...) - Lichaamsgericht werk - Sjamanistische methodes


Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar contact.

* Vind je het fijn om eerst contact met me te maken? Het is mogelijk om een moment te plannen om te (video)bellen. 


Mocht je weinig inkomen hebben, maar wel graag willen deelnemen; stuur me een berichtje dan vinden we wel een weg. Ik doe dit op basis van vertrouwen.