- 23 Juni -
Midzomerwandeling & Potluck


Deze wandeling staat in het teken van Midzomer; Een moment in het jaar waarin het vuur en de zon centraal staan. Het is het moment waarop de nacht het kortst is. In Scandinavische landen wordt dit nog alom gevierd.

Ik neem je graag mee op een wandeling vol met verhalen, een meditatie en een ritueel. Onderweg komen we dieren en planten tegen die verbonden zijn met dit moment van het jaar. Met liefde vertel ik hun verhaal. Tijdens de meditatie zal de zon je zintuigen prikkelen. Ten slotte is het ritueel iets wat we met zijn allen gaan doen. 

Als je het leuk vind kan je daarna (na 13:00) deelnemen aan de picknick op basis van potluck (iedereen brengt wat mee om te delen). Dit is namelijk eveneens iets wat bij midzomer hoort; het vieren van de levenskracht (dan wel niet door eten) en de verbinding met elkaar.  


Praktische informatie
Locatie: Heumensoord, Nijmegen
Datum: Zondag 23 Juni 2024
Tijd: 10:00 - 13:00 (mogelijk gevolgd door een potluck-picknick)
Bijdrage: €25.-
Meenemen: Als je deelneemt aan de picknick neem dan eten om te delen, je eigen bord, bestek en beker mee. Een flesje water is ook fijn. 

- Aanmelden kan via contact of door mij aan te spreken op insta (@ijzerkruid) of facebook 'Mera IJzerkruid' -


Oh, mocht je niet met de wandeling mee kunnen, voel je dan vooralsnog welkom om aan te sluiten bij de picknick. Deelname hieraan is gratis. Neem dan wel wat lekkers mee om te delen.

Wellicht tot dan!

Liefs,

Mera


IJzerkruid houdt zich bezig met hekserij, sjamanisme en de verbinding met elkaar en de natuur. Dit door middel van rituelen, cirkels en 1:1 sessies. Eén van de richtlijnen is de toegankelijkheid zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op een manier aan te sluiten. Uiteindelijk doen we het samen.