1:1 Sessies

Een 1:1 sessie is een moment om jezelf dieper te leren kennen en/of het proces waar je in zit kracht bij te zetten. De sessies worden helemaal op jou, en wat er op het moment speelt, afgestemd. 


Coaching

Loop je ergens tegenaan en vind je het fijn dat iemand met je meekijkt? Tijdens deze sessies staat jouw vraag of thema centraal. Als coach richt ik me vooral op het werken met het lichaam, het verdiepen van verbinding (tussen natuur, maatschappij, hoofd, hart...). Daarnaast vind ik het heerlijk om samen de laagjes van verwachtingen en "zo moet het" af te pellen. Dit omdat er zo meer ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent. Vanuit je kern.  

Coaching in de Natuur

Wanneer je voorkeur uit gaat naar coaching in de buitenlucht, dan is dit zeker mogelijk. Dit kan in de vorm van wandelen of door bijvoorbeeld een bijzondere boom of rivier op te zoeken. Zo werken we met jouw persoonlijke hulpvraag in combinatie met de invloed van het land.
Je zult ontdekken dat je op deze manier hele andere inzichten en hulpbronnen kunt ervaren die je minder snel tegenkomt in een binnenruimte.

Een persoonlijk ritueel

Tijdens 'een persoonlijke ritueel' bied ik je een bedding en de ruimte voor wat voor jou belangrijk is. Dit kunnen bijzondere vreugdevolle momenten zijn, maar tevens momenten die moeilijk zijn. Of misschien van allebei wat. We doen we vanuit een intieme setting; met zijn tweeën of drieën. Vaak gaat het hier om momenten vol verandering of een overgang, zoals zwangerschap, geboorte, huwelijk, scheiding, verandering rondom werk/studie, verhuizing, ziekte of rouw.