Een persoonlijk ritueel

Tijdens 'een persoonlijk ritueel' bied ik je een bedding en de ruimte voor wat voor jou belangrijk is. Dit kunnen bijzondere vreugdevolle momenten zijn, maar tevens momenten die moeilijk zijn. Of misschien van allebei wat. We doen we vanuit een intieme setting; met zijn tweeën of drieën. Vaak gaat het hier om momenten vol verandering; momenten van een overgang.


Momenten voor 'Een persoonlijke ceremonie' zijn o.a.;
Zwangerschap
Geboorte
Verjaardag
Verhuizing
Start of afronding van studie
Verandering van werk
Huwelijk, liefdesuiting
Een relatiebreuk / Scheiding
Ziekte
Rouw


Wat kan je verwachten?

- Het zetten van een intentie. We focussen ons op wat er speelt en maken helder wat je verlangd, nodig hebt, wilt creëren en/of los wilt laten.

- Tijdens het ritueel geven we ruimte aan de verandering; door stil te staan bij wat er is krijgt het de ruimte. Hierdoor kan het helder worden welke verlangens/behoeftes er zijn die in deze periode ondersteuning bieden. 

- Het kan fijn zijn om er met iemand een moment te creëren wat gebaseerd is op jouw behoeften, verlangens, ideeën en gevoel. Het is een moment voor jezelf en toch hoef je het niet alleen te doen.

- Het ritueel kan allerlei vormen hebben; het kan in een binnenruimte, vanaf matjes en kussentjes met kaarsjes aan, aan een tafel met stoeltjes, buiten in de polder, in het bos, bij een rivier of bij jou thuis. Dit kan met 
allerlei toeters en bellen, heel simplistisch of met wat zich in de natuur aandient. Ik sta open voor duizend ideeën. Het is jouw ritueel en dat mag op jouw manier. Wanneer je hier zelf nog niet echt een beeld bij hebt, is er natuurlijk ruimte om hier samen naar te kijken.


Praktisch

De sessies;
'Een persoonlijk ritueel' bestaat uit 2 sessies. De eerste sessie gaat over kennismaken, de vorm van de ceremonie en eventuele voorbereidingen. De tweede sessie is de ceremonie zelf.

Locatie;

Mijn werkgebied is in principe Arnhem/Nijmegen. Het kan in een natuurgebied of in een coachingsruimte in Nijmegen. Mocht je het buiten deze omgeving willen doen dan is dat ook mogelijk. Dit kan dan tegen een vergoeding. 


Tarief;

€ 150.-


Voel je dat je dit graag zou willen doen?
Neem dan gerust 
contact 
met me op.

* Vind je het fijn om eerst contact te maken? Het is mogelijk om een moment te plannen om even te (video)bellen.