Heilige nachten 2021

21-12-2021

Ik voel dat het tijd begint te worden om me terug te trekken en ruimte te maken voor de heilige nachten. Ruimte voor de dromen, het terugblikken en de intenties voor volgend jaar.

Ik wil zien wat ik het beste kan zaaien. Ik wil voelen waar ik naartoe mag groeien. Ik wil dicht bij mezelf zijn zodat ik weet waar ik sta. Ik heb mijn handen dit jaar zo diep in de modder gestoken. Ik voel me sterker verbonden met moeder Aarde. Ik ben dankbaar dat ik haar dochter mag zijn.

Dit jaar heeft me met mijn voeten op de grond gezet. Ik heb diepe pijn en intense extase ervaren. Soms lijken ze zo samen te komen, terwijl ze zo ontzettend anders zijn. Nu weet ik dat mijn Aarden in het midden ligt. Het is tijd om het vuil van mijn handen te wassen. Nu kan ik rust en balans vinden.

En ja, het was het allemaal zo waard. Het is zo fijn om midden in het leven te staan. Zelfs wanneer de kou in je tenen bijt of de zon je huid verbrand.

Wat komen mag komt, wat gaan mag gaat
Wanneer ik zuiver ben weet ik wat ik wil
Ken ik mijn "ja" en mijn "nee"
Geef ik mijn energie niet meer weg

Wanneer ik de tijd neem creëer ik
Geef ik mezelf prioriteit
En komen mijn dromen uit 

Foto: Lex Hulscher
Foto: Lex Hulscher

Agenda

Ik geef cursussen, wandelingen, cirkels en 1:1 sessies die gericht zijn op het versterken van de verbinding met jezelf, elkaar en de Aarde. De komende activiteiten zijn te vinden in de agenda.