Sjamanistische Healing

Een Sjamanistische healing is een ondersteunend onderdeel van een proces.  Het werkt op basis van hetgeen waar je healing op wilt (intentie, patroon, gevoel, iets anders...). Tijdens een sessie werken we met liefdevolle Spirits, energetisch werk en trance. Vaak werk ik met mijn drum of andere krachtvoorwerpen. Als cliënt word er van je gevraagd om je open te stellen en in rust aanwezig te zijn. Tijdens het ritueel kan je wel bepaalde sensaties ervaren. Hoe dit zich uit is voor iedereen anders. Na de trancereis volgt er integratie en uitwisseling. 


Wat kan je verwachten?

Als sjamanistische healer volg ik de stroming en mijn helpers. Afhankelijk van de hulpvraag en dat wat zich aandient krijgt de sessie vorm. Dit kan onder andere één of meerdere van deze healingsvormen zijn; 

- Energetische reiniging/bescherming; Hierbij gaat het vooral om het energetische lichaam gaat. Is er iets wat de aandacht vraagt? Ben je goed gegrond? Kan je ergens stevigheid of wat extra energie, of misschien wel wat minder energie, gebruiken? Ook het schoonmaken van de auralagen kan hierbij horen. Dit lijkt enigzins op Reiki.

- Soul-Retrieval; Op intense momenten in het leven is er een kans dat we van een deel van onszelf distantiëren. Dit doen we bewust of onbewust ter bescherming van het kwetsbare. Toch sta je hierdoor op den duur minder in je kracht. Dit uit zich bijvoorbeeld in triggers, patronen, bepaalde hechtingen en een gevoel van gemis. Tijdens een Soul-Retrieval wordt dit deel gezocht en geheeld. Hierdoor komt je oorspronkelijke kracht weer meer tot je beschikking.

- Dieper Aarden; Tijdens deze healing ligt de focus op dat wat moeite heeft met aarden. Denk bijvoorbeeld aan de dingen die je graag zou willen doen, maar niet van de grond lijken te komen. Ook kan moeite met 'aanwezig zijn' hier onderdeel van zijn. Het lichaam wordt versterkt en achtergebleven kracht wordt in het nu gebracht zodat er een sterker gevoel van zelfbeschikking en levenskracht ontstaat.


Een sjamanistische healing is per sessie (1,5 uur). Eerst wordt de hulpvraag of intentie helder gemaakt. Vervolgens volgt er een healing. Na de healing is er ruimte voor uitwisseling en integratie. 


Aanmelden kan via contact of per mail (ijzerkruid@gmail.com).

Als je meer behoefte hebt aan informatie mag je me altijd een berichtje sturen.  

Praktische informatie


Beschikbaarheid

Ik ben doordeweeks beschikbaar in de middag en de avond.

Tarieven

De prijs van een Sjamanistische Healing is 50.-
* Mocht je weinig inkomen hebben maar wel graag willen deelnemen; stuur me een berichtje.

Locatie

 De sessies vinden plaats in het Cordium (Nijmegen) of digitaal.