Vrouwencirkel
Authenticiteit


Voel je je wel eens een buitenbeentje? Je bent niet de enige. 
Tijdens deze vrouwencirkel verbinden we ons hiermee. 
Voel je welkom om aan te sluiten. <3


Wanneer: 19 mei van 14:00 - 16:00
Waar: Het Cordium, Nijmegen
Bijdrage: Donatie (+/- 15.- bij voorkeur)

Aanmelden kan door het formulier in te vullen bij
contact.


Iedereen heeft een eigen verhaal. Als gevoelige vrouw met haar ogen open zijn er verhalen waarin je de rol kunt gaan spelen van 'het zwarte schaap'. Zoals het gepeste meisje wat geen aansluiting kon vinden op school. Of wellicht degene die anders naar de familie en de daarbij horende patronen kijkt dan de rest. Of degene die maatschappelijk betrokken is en ondertussen ziet hoe de boel rammelt en kraakt en daardoor ze minder aansluiting ervaart. En degene die geraakt wordt door het leed van de wereld, ook wanneer het niet in de directe omgeving afspeelt en daardoor te horen krijgt dat ze te gevoelig is. Wellicht zijn er wel andere redenen waardoor je je afgesneden kunt voelen.

Kortom; Er lijkt altijd wel iets te zijn waardoor je het gevoel kunt hebben dat je buiten 'de norm' valt. 

Aangezien mensen over het algemeen sociale dieren zijn, kan dit een gevoel van eenzaamheid geven. Des te belangrijker dat er af en toe een aansluiting is met anderen vanuit (h)erkenning. Samen kunnen we namelijk een boel verandering teweeg brengen. Dat is namelijk hetgeen waar 'het buitenbeetje' erg goed toe in staat is; dat wat niet functioneert ombuigen en veranderen naar een eigen, wel passende, vorm. Dit brengt diversiteit, kleur en leven. Ze laten zien dat je jouw eigen pad mag gaan, hoe excentriek dan ook. Ook wanneer dat spannend is. Tijdens deze cirkel werken we met het gevoel van 'je anders voelen'. Dit doen we vanuit verbinding met elkaar.

Samen met

Sisters die je vieren om wie je werkelijk bent.
Sisters die je inzichten brengen.
Sisters waarmee je jouw uitdagingen kunt delen.
En tegelijkertijd ben jij die Sister voor hun.

We're in this together. <3


Vind je het fijn om van te voren even contact te hebben omdat je het bijvoorbeeld spannend vindt? Stuur me dan gerust een berichtje.