Persoonlijke hanger 'kracht'

Deze hanger, van natuurlijk materiaal, maak ik op basis van de kracht die ik in je zie tijdens de 1:1 sessie. Daarbij werk ik met de spirits van de dieren (haren, bot...), planten (hout, olie...) en stenen (kiezels, edelstenen...) die vervolgens samenkomen in de hanger om jou hun verhaal te vertellen.


Wat krijg ik precies?

Jou magische persoonlijke bundel bevat:

- Een persoonlijke hanger
- Het verhaal over het maak-proces en de Spirits die zich hierbij hebben aangediend
- Een persoonlijke indruk van jouw kracht; dat wat ik in jou heb mogen zien.


Oke... Maar hoe werkt het nou precies?

Wanneer je interesse hebt in een persoonlijke hanger kan je me dit laten weten door een berichtje via contact. Ik stuur je een bevestiging en betaalverzoek. Hierna is het tijd om een digitaal gesprek te plannen. 


De 1:1 Sessie

Tijdens deze digitale 1:1 sessie (telefonisch of via zoom) van 30 minuten gaan we in verbinding met elkaar. Hierdoor krijg ik een indruk van wie je bent. Tijdens het gesprek teken en schrijf ik wat ik zie. Dit is als het ware de "schets"-fase.  Dit is overigens geen coaching sessie, maar een invoel- en kennismakingsmoment. Je zou dit een reading kunnen noemen.


Het maken van de hanger

Het maken van een hanger is, als het ware, het vormgeven van de kracht die ik in je heb gezien. Dit omvat bijvoorbeeld kleur en vorm, maar ook de 'Spirits'. Zo kan het bijvoorbeeld dat ik een Buizerd zie en vervolgend een stukje van de veer of een bot van de Buizerd in jouw hanger verwerk. Dit geldt eveneens voor het plantmateriaal (hout, olie, etc.) en de stenen (edelstenen, kiezels...). Zo krijgt jouw hanger een eigen verhaal.


Voorbeelden 'Persoonlijke hangers'
Voorbeelden 'Persoonlijke hangers'

Kosten

Een persoonlijke hanger + reading = €55.- 

* Exclusief verzendkosten van €4,20 (binnen Nederland)


Lijkt dit je een leuk cadeau voor een geliefde? Dan kan ik hiervoor een speciale cadeaubon naar je toe mailen.